- "Stort tack för en fantastisk resa. Du är så mån om dina gäster och har så mycket kunskaper. En fröjd att resa med dig."
– Wivi-Ann
- "Tack för en underbar resa i Umbrien och södra Toscana. Underbar på många sätt - våra idéer om maten och vinerna i Umbrien och södra Toscana, och om att utforska sagrantino och sangiovese - infriades med råge.
– Ingrid o Per P., på resa i Umbrien och Toscana
- ” Efter förra årets fantastiska resa i Champagne, Chablis och Bourgogne var förväntningarna skyhöga, men Bordeaux-resan motsvarade med råge förväntningarna. Vilka luncher och middagar vi åt och vilka härliga och personliga vingårdar och vinslott vi besökte. Hoppas att det blir fler resor för oss med BKWine!"
– Ann-Margret och Stig i Bordeaux
- "Inför resan hade vi verkligen stora förväntningar och dessa överträffades med råge. Praktiskt fungerade det kanon och provningarna var verkligen utöver vad vi varit med om tidigare. Det gav mersmak och man ser redan fram emot en uppföljning. "
– Bengt & Titti, i Rhônedalen
Läs mer kommentarer från våra resedeltagare här!

En bok om arbetet i vingården och i vinkällaren. Unik beskrivning av hur man gör vin, för dig som vill veta lite mer (2009). På bokens egen site hittar du
Viner, vingårdar och vinodlare i Languedoc i franska södern – ett av Frankrikes mest spännande vindistrikt idag (2007). På bokens egen site hittar du
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar