BLOGGEN HAR FLYTTAT!
Den här bloggen har flyttat och fått ett nytt hem!
Den finns nu på BKWine Magazine.
Du omdirigeras till den nya sidan om 8 sekunder.
Glöm inte att ändra dina bokmärken och RSS-prenumerationer!
Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev om vin, BKWine Brief!
Aktuellt reseprogram och mer info om våra vinresor och matresor finns nu på BKWineVinresor.com!
fredag, april 22, 2011
En middag med sex michelinstjärnor!
Jag var på en mycket intressant middag häromdagen, kallad the Dîner des Chefs på Park Hyatt Paris Vendôme. Middagen organiserades för sjätte gången av bokförlaget Glénat, alltid under den stora bokmässan i Paris. En av Glénats specialiteter är böcker av just kända kockar, så för denna middag hade de bjudit in fem olika kockar som tillsammans hade sex stycken stjärnor i Michelinguiden, den s.k. Röda Guiden (guide Rouge).
Det blev en mycket kreativ middag! Vad vi serverades var Franska kökets haute couture. Fascinerande, utsökt, men, som ofta med haute couture, kanske lite väl komplicerat och ibland till och med märkligt. Läs detaljerna om denna Dîner des Chefs på Park Hyatt Paris Vendôme.
-B
Det blev en mycket kreativ middag! Vad vi serverades var Franska kökets haute couture. Fascinerande, utsökt, men, som ofta med haute couture, kanske lite väl komplicerat och ibland till och med märkligt. Läs detaljerna om denna Dîner des Chefs på Park Hyatt Paris Vendôme.
-B
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Vår nya blogg finns här:
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar