BLOGGEN HAR FLYTTAT!

Den här bloggen har flyttat och fått ett nytt hem!

Den finns nu på BKWine Magazine.

Du omdirigeras till den nya sidan om 8 sekunder.

Glöm inte att ändra dina bokmärken och RSS-prenumerationer!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev om vin, BKWine Brief!

Aktuellt reseprogram och mer info om våra vinresor och matresor finns nu på BKWineVinresor.com!


torsdag, december 23, 2010

European Wine Bloggers Conference #EWBC

Vi var tidigare under hösten med på den europeiska vinbloggarkonferensen (European Wine Bloggers Conference, eller på twitterspråk med s.k. hash-tag #EWBC). Två hundra från trettio olika länder - vinbloggare, vinproducenter och andra som var intresserade av vin, internet och ”sociala media” - hade tillfälle att träffas, diskutera och prova vin under några intensiva dagar i Wien i Österrike. Absolut att rekommendera för den med sådana intressen. Nu har den ”officiella” konferensvideon publicerats. Det är ingen tung beskrivning av eventet, utan mer en lättsam ögonblicksbild. Se den här: EWBC 2010 on www.youtube.com (BKWine är med på några korta snuttar). Tack till Austrian Wine Marketing Board för sponsringen och till Alexander Schukoff Film för videon, och förstås till Gabriella & Ryan från Catavino, och Robert från Wine Conversations för att ni organiserade det!

Och om du inte var där så kan du se en del av de intressantaste bitarna av konferensen på EWBCs videokanal, t.ex. Elin McCoys keynote om ”wine journalism in the ivory tower”. Hon är Bloombergs vinreporter och har skrivit boken The Emperor of Wine om Robert Parker. Eller Evan Schnittmans keynote om hur framtiden ser ut för publicister och förlag i en digital värld. Och mycket annat! Men det är ju inte samma sak som att vara där. Det viktigaste med en konferens är ju att vara på plats och träffa personerna.

Nästa European Wine Bloggers Conference går av stapeln i Franciacorta, Brescia, i norra Italien med start 14 oktober 2011. Man kan redan registrera sig här EWBC 2011: http://winebloggersconference.org/europe/register/

Inga kommentarer:

Vår nya blogg finns här:

BKWine Magazine Blogg!