Small ducklings grow up to become big duck...
In our visit to the farm we learn how to prepare various duck specialities, for example foie gras, the famous fat duck liver (often preferred to the goose liver). You start with a whole liver, remove and spots or impurities, including veins/nerves. You put in a conserve tin (can) and then cook it, slightly (60 degrees) if you want it mi-cuit or more if you want it sterilised and long term conserve.
Then you must of course taste some of the gastronomic specialities of this region in a gourmet meal with us: Terrine de foie gras mi-cuit, sear fried duck liver (foie gras poëlé), with onion marmalade, duck liver pate (terrine de canard et foie gras), smoke-dried duck breast (magret de canard seché et fume), rillettes de canard, which is a sort of paté (actually, its meat that has been cooked in a long time in its fat).
By BKWine, http://www.bkwine.com
Se all our wine videos on our channel: http://www.youtube.com/bkwine
- - -
Mer video:
BKWines YouTube-kanal
YouTube-tips:
- "BKWine TV"-kanalen: Alla videos finns på vår BKWine-TV-kanal www.youtube.com/bkwine
- Prenumerera: Prenumerera (Subscribe) på kanalen (gul knapp till höger eller t.v.) så får du info på mail varje gång en ny video lanseras. (Du måste ha ett YouTube-konto, men det är snabbt och gratis att skapa, och du behöver alls inte ladda upp någon egen video)
- Välj tema: Du kan välja videos med visst tema, t.ex. ”Bordeaux”, ”Portugal”, ”Italien” osv, med hjälp av våra Spellistor (”Playlists”, rubrik högst upp i kanalen)
- Välj språk: Vill du bara se videos med visst språk (svenska [S], engelska [E] eller franska [F]) så väljer du motsvarande Spellista (Palylist) eller länken till språksektionerna på kanalsidan
- Hög Kvalitet: under de flesta videosnuttar finns nu en länk som heter ”titta i hög kvalitet”. Det ger en mycket bättre spelkvalitet, men kräver mer nedladdningskapacitet. Pröva!
- Feedback: Vi blir extra glada om du ger oss feedback: ”ranka” snuttarna med stjärnor, skriv kommentarer, eller lägg in bland dina favoriter.
- Tipsa andra: tipsa dina bekanta om bra videos. Klicka på ”Dela” nedanför videorutan
- Överkurs: Och om du är riktigt entusiastisk, och har en egen hemsida (eller blog), så kan du ”låna” våra videos med hjälp av ”bädda in”-koden.
| Kom på vinresa | Var är du? |
| Wine news on your site | Subscribe to updates | Vårt Nyhetsbrev |
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar