Klicka här för adress och fler rekommendationer.
BLOGGEN HAR FLYTTAT!
Den här bloggen har flyttat och fått ett nytt hem!
Den finns nu på BKWine Magazine.
Du omdirigeras till den nya sidan om 8 sekunder.
Glöm inte att ändra dina bokmärken och RSS-prenumerationer!
Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev om vin, BKWine Brief!
Aktuellt reseprogram och mer info om våra vinresor och matresor finns nu på BKWineVinresor.com!
tisdag, november 18, 2008
BKWine Tips: Bistro Alex, Vinipolis
Bistro Alex, Vinipolis, Florensac
Vinkooperativet i Florensac nere i Languedoc har gjort en stor satsning för att bli mer attraktiva för förbipasserande turister. Kooperative ligger nära motorvägen mellan Montpellier och Perpignan, så det är lätt att nå. Man har öppnat en butik där man genom glasgolvet kan se ner i ekfatskällaren och man har öppnat en utmärkt restaurang som heter Bistro Alex. Maten är signerad Jean- Claude Fabre som tidigare var kock på stjärnkrogen Chez Léonce. Något av en specialitet är fisk och skaldjur från den närliggande Bassin de Thau – en av Frankrikes största producenter av ostron och skaldjur. Innovativt och spännande kök. Och prova gärna kooperativts goda Viognier.
Klicka här för adress och fler rekommendationer.
Klicka här för adress och fler rekommendationer.
© Copyright BKWine
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Vår nya blogg finns här:

En bok om arbetet i vingården och i vinkällaren. Unik beskrivning av hur man gör vin, för dig som vill veta lite mer (2009). På bokens egen site hittar du
Viner, vingårdar och vinodlare i Languedoc i franska södern – ett av Frankrikes mest spännande vindistrikt idag (2007). På bokens egen site hittar du
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar