BLOGGEN HAR FLYTTAT!

Den här bloggen har flyttat och fått ett nytt hem!

Den finns nu på BKWine Magazine.

Du omdirigeras till den nya sidan om 8 sekunder.

Glöm inte att ändra dina bokmärken och RSS-prenumerationer!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev om vin, BKWine Brief!

Aktuellt reseprogram och mer info om våra vinresor och matresor finns nu på BKWineVinresor.com!


måndag, augusti 23, 2010

BKWine gör "världens bästa vinresor" enligt amerikanska resetidningen Travel and Leisure

Pressmeddelande

BKWine gör “världens bästa vinresor” enligt amerikanska resetidningen Travel and Leisure
Paris, 2010-08-23

BKWine har just blivit utnämnd till en av världens bästa vinresearrangörer av TravelAndLeisure.com (T+L). I sitt senaste webbreportage listar T+L ”World’s Top Wine Tours” och BKWine är en av en handfull researrangörer som Travel and Leisure har valt ut – den ende skandinaviska. T+L utnämner BKWine till den som man ska resa med om man verkligen vill träffa vinmakarna och få personliga upplevelser. Hela reportaget finns att läsa här: http://www.travelandleisure.com/articles/worlds-top-wine-tours/3. TravelAndLeisure.com är internetversionen av den amerikanska tidningen Travel and Leisure Magazine med runt 4,5 miljoner läsare.

Britt Karlsson, grundare av BKWine kommenterar: ”Vi blev verkligen glada och hedrade av att uppmärksammas på detta sätt av Travel and Leisure. Det understryker ju dessutom det som vi jobbar mycket med: att se till att våra resenärer verkligen får en personlig och unik upplevelse. Jag besöker själv runt 200 vingårdar varje år så jag vet ju ganska väl var man blir bäst mottagen. Och det är ju extra roligt att världens största resetidning utnämner en svensk till en av världens bästa vinresearrangörer!”

BKWine är en svensk researrangör specialiserad på vinresor och matresor och organiserar årligen ett trettiotal vin- och gastronomiresor: till Frankrike, Spanien, Sydafrika, Italien, Portugal, Österrike mm. Resorna riktar sig både till privata vinentusiaster, till professionella och till företag. Alla resor leds av BKWines vinexperter och tar med resedeltagarna bakom kulisserna i vingårdarna.

Mer information om resorna finns här: http://www.bkwine.com/vinresor/vinresor.htm

---

Presskontakt:

- Britt Karlsson, tfn 00 33 6 80 45 35 70, eller
- Per Karlsson, tfn 00 33 6 83 51 12 53,

Pressinformation & pressbilder: http://www.bkwine.com/diverse/press.htm. Fler pressbilder för publicering i samband med text finns tillgängliga på begäran (vi har ju även ett av världens största fotoarkiv specialiserat på vin: http://www.bkwinephotography.com).

BKWine AB

BKWine, 51, rue du Chevalier de la Barre, F-92130 Issy les Moulineaux (Paris), Frankrike, 00 33 6 80 45 35 70, info@bkwine.com, http://www.bkwine.com

BKWine AB drivs av Britt och Per Karlsson. Verksamheten har fyra huvudgrenar:

- vin- och matresor – Sveriges mest omfattande vin- och matreseprogram
- vinjournalistik – artiklar för vin- & matpublikationer
- vinfotografi – ett omfattande arkiv med fotografier från vindistrikt, http://www.bkwinephotography.com
- vinkonsulting

BKWine grundades på 90-talet av Britt Karlsson, en svenska i Paris. Under det tidiga 00-talet anslöts sig hennes make, Per, till verksamheten (efter att tidigare arbetat med affärer i teknikindustrin). BKWines arbetar idag flera olika vin-relaterade aktiviteter. Den huvudsakliga verksamheten är vinresor för vinentusiaster och för professionella som vill lära sig mer om vin och uppleva vin och gastronomi på plats. Varje år organiserar BKWine ett trettiotal vin- och matresor. BKWine publicerar också ett nyhetsbrev om vin, BKWine Brief, med runt 20 000 läsare. Britt och Per är medlemmar i brittiska Circle of Wine Writers (CWW), Internationella Vinskribentsfederationen (FIJEV), den franska Organisationen För Vinpressen (APV) och International Wine and Food Society (IWFS).

Inga kommentarer:

Vår nya blogg finns här:

BKWine Magazine Blogg!