BLOGGEN HAR FLYTTAT!

Den här bloggen har flyttat och fått ett nytt hem!

Den finns nu på BKWine Magazine.

Du omdirigeras till den nya sidan om 8 sekunder.

Glöm inte att ändra dina bokmärken och RSS-prenumerationer!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev om vin, BKWine Brief!

Aktuellt reseprogram och mer info om våra vinresor och matresor finns nu på BKWineVinresor.com!


torsdag, juni 25, 2009

Chokladcalvados och vaniljkalvados

På Vinexpo om någon vecka lanserar Château du Breuil två nya calvadosprodukter: Först en Calvados ”Chocolate Blend”, som om vi förstår det hela rätt, lyckligtvis inte är en calvados med chokladsmak (hemska tanke!) utan en calvados som är specialtrimmad för att passa extra bra att smutta på samtidigt som man äter en bit choklad (och då är det inte mjölkchoklad man tänker på). Sen kommer en Calvados-Vanille, vilket inte är en calvados utan tänkt som en aperitif, endast 16%, baserad på calvados och smaksatt med vanilj. Sugen? (Inte vi heller får vi tillstå. När gammal vanlig calvados kanske är den allra bästa avec som man kan få!) Men vi har inte smakat vare sig den ena eller den andra ännu, så man ska ju inte döma någon osedd. Mer info www.chateau-breuil.fr.

Inga kommentarer:

Vår nya blogg finns här:

BKWine Magazine Blogg!