BLOGGEN HAR FLYTTAT!
Den här bloggen har flyttat och fått ett nytt hem!
Den finns nu på BKWine Magazine.
Du omdirigeras till den nya sidan om 8 sekunder.
Glöm inte att ändra dina bokmärken och RSS-prenumerationer!
Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev om vin, BKWine Brief!
Aktuellt reseprogram och mer info om våra vinresor och matresor finns nu på BKWineVinresor.com!
onsdag, juni 17, 2009
BKWine Tips: Chai Pascal Bar à Vins, Saint Emilion
Chai Pascal Bar à Vins, Saint Emilion
Denna trevliga vinbar mitt i Saint Emilion öppnade för ett drygt år sedan. Den drivs av Pascal Fauvel, som står bakom bardisken, och Catherine Papon-Nouvel, som äger och driver tre vinslott i Saint Emilion: Château Gaillard, Château Petit Gravet Ainé och Clos Saint Julien (se vår videointervju med Catherine här). Så man kan naturligtvis smaka hennes viner på Chai Pascal, både på flaska och på glas, men också många av hennes kollegers viner, både i och utanför Saint Emilion. Atmosfären är lugn och avslappnad och vill man kombinera vinerna med mat finns här bland annat goda tallrikar med baskiska charkuterier, ostar och rökt lax. Under säsong öppet varje dag 11-23, annars stängt söndagar.
Klicka här för adress och fler rekommendationer.
Denna trevliga vinbar mitt i Saint Emilion öppnade för ett drygt år sedan. Den drivs av Pascal Fauvel, som står bakom bardisken, och Catherine Papon-Nouvel, som äger och driver tre vinslott i Saint Emilion: Château Gaillard, Château Petit Gravet Ainé och Clos Saint Julien (se vår videointervju med Catherine här). Så man kan naturligtvis smaka hennes viner på Chai Pascal, både på flaska och på glas, men också många av hennes kollegers viner, både i och utanför Saint Emilion. Atmosfären är lugn och avslappnad och vill man kombinera vinerna med mat finns här bland annat goda tallrikar med baskiska charkuterier, ostar och rökt lax. Under säsong öppet varje dag 11-23, annars stängt söndagar.
Klicka här för adress och fler rekommendationer.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Vår nya blogg finns här:
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar