BLOGGEN HAR FLYTTAT!

Den här bloggen har flyttat och fått ett nytt hem!

Den finns nu på BKWine Magazine.

Du omdirigeras till den nya sidan om 8 sekunder.

Glöm inte att ändra dina bokmärken och RSS-prenumerationer!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev om vin, BKWine Brief!

Aktuellt reseprogram och mer info om våra vinresor och matresor finns nu på BKWineVinresor.com!


söndag, september 03, 2006

Hoppas att du har eller har haft trevligt

Hoppas att du har eller har haft trevligt på din semester. Vi själva har haft en hektisk sommar med flera olika projekt som tagit mycket tid.

Mest exotiskt var utan tvivel vinresan som vi gjorde för några veckor sedan till Albanien, Kroatien, Bosnia-Herzegovina och Montenegro. Jo faktiskt, vi var där på vinresa för att besöka ett antal producenter i de fyra länderna. Det är mycket på gång och mycket förändringar på väg. Vår resa kommer att resultera i en del information i Briefen framöver och även i andra publikationer om vinet, gastronomin och andra sevärdheter. Och kanske borde BKWine organisera en vinresa till Albanien och de andra Balkan-länderna. Vad tycker du?

Vi har också varit runt en hel del i Languedoc. Där finns idag massor med spännande producenter. En av dem kunde du läsa om i förra Briefen och fler kommer senare.

Nu när semestern kanske drar mot sitt slut är det förstås dags att tänka på höstens vinresor. Pigga upp hösten med en resa till något vinland. Jag har ju både Frankrike, Italien och Portugal på programmet. Missa inte det helt omgjorda programmet till Provence t.ex., eller Bourgogneresan med några noga utvalda producenter, tunnbinderibesök, och minikurs för att förklara hur detta fantastiska (men komplexa) distrikt fungerar.

Inga kommentarer:

Vår nya blogg finns här:

BKWine Magazine Blogg!