BLOGGEN HAR FLYTTAT!
Den här bloggen har flyttat och fått ett nytt hem!
Den finns nu på BKWine Magazine.
Du omdirigeras till den nya sidan om 8 sekunder.
Glöm inte att ändra dina bokmärken och RSS-prenumerationer!
Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev om vin, BKWine Brief!
Aktuellt reseprogram och mer info om våra vinresor och matresor finns nu på BKWineVinresor.com!
tisdag, september 19, 2006
Denna månads oundgängliga vinpryl… Vino Cacao, chokladvin
Det är alltså ett vin gjort med chokladsmak, en dryck av en bas av vin som sedan smaksatts med choklad. Den rekommenderas till exempel som aperitif eller som ingrediens i såser, eller vid ”societetesfester”. Det verkar vara ett seriöst initiativ, men vi har inte smakat det. Mer info: Vino Cacao
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Vår nya blogg finns här:

En bok om arbetet i vingården och i vinkällaren. Unik beskrivning av hur man gör vin, för dig som vill veta lite mer (2009). På bokens egen site hittar du
Viner, vingårdar och vinodlare i Languedoc i franska södern – ett av Frankrikes mest spännande vindistrikt idag (2007). På bokens egen site hittar du
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar