BLOGGEN HAR FLYTTAT!
Den här bloggen har flyttat och fått ett nytt hem!
Den finns nu på BKWine Magazine.
Du omdirigeras till den nya sidan om 8 sekunder.
Glöm inte att ändra dina bokmärken och RSS-prenumerationer!
Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev om vin, BKWine Brief!
Aktuellt reseprogram och mer info om våra vinresor och matresor finns nu på BKWineVinresor.com!
måndag, juli 20, 2009
Månadens vin, Åsas rekommendation, La Battagliola Grasparossa Lambrusco - Rött bubbel till kallskuret
Den som är skeptisk till Lambrusco ska definitivt prova detta vin, som produceras av Alberto Salvadori i regionen Emilia Romagna, för La Battagliola Grasparossa kan få även den mest kritiska att ändra uppfattning. Det är ett vin med en intensiv blodröd färg som går mot lila och det skummar härligt i glaset när vinet hälls upp. Smaken går mot bär som jordgubb och vinbär. Alkoholen känns inte mycket och ligger på 5 %. Traditionellt sett serveras vinet med Prosciuttoskinka och Mortadellakorv, även dessa typiska för regionen Emilia Romagna. Kostnad ca 8 euro per flaska. www.labattagliola.it
- Åsa
- Åsa
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Vår nya blogg finns här:
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar