Vi har inget svar på den frågan. Det finns många biodynamiska vinproducenter som gör utmärkta viner, och en del som gör dåliga viner. Precis som vinodlare som använder andra metoder. Men det är svårt att få ett bra grepp på vad biodynami innebär. Begreppsförvirringen är också stor, med biodynami, biologiskt, ekologiskt, resonabelt, organiskt osv. Vill du veta mer så kan du titta på vår mini-videoserie om en biodynamisk odlare. Vi har sju korta videos på BKWine TV med en serie
intervjuer med Christine Saurel på Domaine Montirius i södra Rhônedalen. Hon berättar hur det gick till när de blev biodynamiska vinodlare och vad det innebär. Och de gör utsökta viner!
http://www.youtube.com/bkwine>> Åk på vinresa! << Våren 2009:
Dubbelklassikern: Champagne och Chablis, Bordeaux
Veneto i norra Italien
Hösten 2009Österrike, Piemonte, Italien, Södra Rhônedalen, Katalonien, Spanien, Bordeaux, Champagne, Toscana, Languedoc-Roussillon, Douro, Portugal, Bourgogne med vinkurs
- Pröva: BKWine Brief Blog Update! - © Copyright BKWine
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar