BLOGGEN HAR FLYTTAT!

Den här bloggen har flyttat och fått ett nytt hem!

Den finns nu på BKWine Magazine.

Du omdirigeras till den nya sidan om 8 sekunder.

Glöm inte att ändra dina bokmärken och RSS-prenumerationer!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev om vin, BKWine Brief!

Aktuellt reseprogram och mer info om våra vinresor och matresor finns nu på BKWineVinresor.com!


måndag, september 22, 2008

Vinresor Våren 2009

Våren 2009

11-15 februari, 2009: Tryffel, Vin, Anka och Anklever, i Sydvästra Frankrike (Perigord/Dordogne)

an18-327-2722En lyxig gourmetresa som kombinerar vin, tryffel, anka, foie gras och charmigt boende på magnifikt vinslott – med exklusiv helpension. Vi besöker ett flertal spännande vingårdar, letar tryffel tillsammans med en tryffelhund och äter lyxig tryffellunch, lär oss laga anklever och andra fågeldelikatesser mm. En unik och annorlunda upplevelse för dig som gillar mat och vin. Mer info om tryffelresan på BKWine.com!

25-29 mars: Alentejo i Portugal

am20-313-1371Portugals största vinregion, Alentejo: I Portugal samsas tradition och nytänkande sida vid sida. Många vinanläggningar är supermoderna, men det hindrar inte att vissa fortfarande fottrampar sina druvor. Den traditionella kärva stilen av portugisiska viner har på många håll fått ge vika för en lite mer modern stil. De bästa producenterna behåller särdragen och de många lokala druvorna, men ser till att få fin, frisk frukt i sina viner. Mer info om vinresan till Portugal på BKWine.com!

1-5 april: Vin- och gastronomiresa till Champagne och Chablis

a0617-220-2019Vinresan för dig som vill uppleva mycket under kort tid! En resa där du verkligen får smaka på vin- och matlandet Frankrike. Vi äter 2 middagar tillsammans, varav en på stjärnkrog och 3 härliga luncher, varav två med genomgående champagne - och även många vinbesök förstås! En lyxig resa som får dig att glömma vardagsstressen. Mer info om vinresan till Champagne och Chablis på BKWine.com!

15-19 april: Bordeaux, lyxig vårresa till det mest klassiska av alla vindistrikt

040329-1-k2-0031Möt våren i Bordeaux: Bo på vingård och besök några av de stora, kända slotten som Château d’Yquem och Château Latour! Vi bor på ett trevligt litet slott mitt i Entre-deux-Mers och därifrån gör vi utflykter till klassiska slott i Médoc, Pessac-Léognan, Sauternes och Saint Emilion. För en vinälskare är det ett måste att besöka Bordeaux! Mer info om vinresan till Bordeaux på BKWine.com!

22-26 april: Veneto i Italien

bf17-403-0396Med Verona som utgångspunkt besöker vi intressanta vindistrikt som Valpolicella (med sin berömda Amarone), Bardolino vid vackra Gardasjön och Soave. Veneto är en av Italiens största och aktivaste vinregioner. Den intar med god marginal första platsen vad gäller produktion av kvalitetsvinerna DOC och DOCG. Mer info om vinresan till Italien på BKWine.com!

Anmäl dig nu för att vara säker på att komma med!

Skräddarsydda resor, företagsresor, resebyråer mm

Vi kan även skräddarsy resor på begäran, för dig och en grupp vänner, ditt företag eller en förening. Vill ni kombinera vinbesöken med andra aktiviteter är det inga problem. De flesta som tycker om vin uppskattar t ex gastronomiska studiebesök (osttillverkning, ankfarm, ostronodling osv, beroende på var i Frankrike man befinner sig) men man kan också kombinera resan med golf eller konst/kultur.

Andra resmål?

Det finns massor med spännande vindistrikt som vi gärna skulle vilja göra resor till – och som du kanske är sugen på att åka till. Så varför gör vi inte resor dit? Jo, det är områden som är så pass okända i Sverige att vi nog skulle ha svårt att få ihop en grupp... Är du andra områden, som inte finns på programmet? Har du en grupp likasinnade som kan vara en bra start för att få ihop en tillräckligt stor grupp för en resa (åtminstone en 6 till 8 personer, ju fler desto större chans att vi kan sätta ihop något) så hör av dig! Med en bra börja i ”din” grupp kanske vi tillsammans kan få ihop en tillräckligt stor grupp.

Finska - Engelska

Jag har också resor på finska - viinimatkoja - och på engelska! Klicka på flaggan för mer info! Eller kontakta mig.


| Kom på vinresa | Var är du? |
| Wine news on your site | Subscribe to updates | Vårt Nyhetsbrev |
© Copyright BKWine

Inga kommentarer:

Vår nya blogg finns här:

BKWine Magazine Blogg!