BLOGGEN HAR FLYTTAT!

Den här bloggen har flyttat och fått ett nytt hem!

Den finns nu på BKWine Magazine.

Du omdirigeras till den nya sidan om 8 sekunder.

Glöm inte att ändra dina bokmärken och RSS-prenumerationer!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev om vin, BKWine Brief!

Aktuellt reseprogram och mer info om våra vinresor och matresor finns nu på BKWineVinresor.com!


lördag, januari 19, 2008

Lär dig göra (frukt)vin

Grundkurs i framställning av frukt- och bärviner – så är den fullständiga titeln på en kurs organiserad av SIK – Institutet för Livsmedel och Bioteknik AB. Under 3*2 dagar lär man sig i detalj hur man gör ”vin” (ursäkta citationstecknet) av frukt och bär. Kursen görs i samarbete med producenter med lång erfarenhet från Öland och Finland, t.ex. Mikko Hasu från vinistitutet i Lepaa med 15 års erfarenhet av frukt- och bärviner. Mer info: www.sik.se

- Pröva: BKWine Brief Blog Update! -

| Kom på vinresa | Var är du? |
| Wine news on your site | Subscribe to updates | Vårt Nyhetsbrev |
© Copyright BKWine

Inga kommentarer:

Vår nya blogg finns här:

BKWine Magazine Blogg!