Av Jancis Robinson (redaktör), m.fl.
Oxford University Press
Det här är en uppslagsbok från A till Ö. Mycket innehållsrik och kompetent med massor av detaljer på de flesta områden. Ett litet dopp i några mer udda ämnen, men som vi känner till väl p.g.a. nyliga resor visar att även inom de mest esoteriska ämnena (vin i Albanien, Alentejo i Portugal, kolsyrejäsning,...) blir man mycket välinformerad av OCW. En tungviktare för den verkligt vetgirige. (Värt att understryka är kanske att även om det är Jancis Robinsons namn som skyltar på boken så har hon ett helt team av medarbetare för innehållet.)Köp boken: AdLibris | Bokus | Amazon.co.uk | Amazon.com
Mer bokrecensioner!

En bok om arbetet i vingården och i vinkällaren. Unik beskrivning av hur man gör vin, för dig som vill veta lite mer (2009). På bokens egen site hittar du
Viner, vingårdar och vinodlare i Languedoc i franska södern – ett av Frankrikes mest spännande vindistrikt idag (2007). På bokens egen site hittar du
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar