BLOGGEN HAR FLYTTAT!

Den här bloggen har flyttat och fått ett nytt hem!

Den finns nu på BKWine Magazine.

Du omdirigeras till den nya sidan om 8 sekunder.

Glöm inte att ändra dina bokmärken och RSS-prenumerationer!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev om vin, BKWine Brief!

Aktuellt reseprogram och mer info om våra vinresor och matresor finns nu på BKWineVinresor.com!


tisdag, januari 30, 2007

Lästips - Måndens vintidning: PS Magazine

Som en liten inspiration för dig som vill läsa ännu mer om vin (och gastronomi) profilerar vi varje månad en vintidning (eller kanske mat/resetidning). Kanske blir du sugen på att läsa den.

PS Magazine
http://www.bkwine.com/images/ps-magazin-nr-4-06.jpgPS Magazine ges ut av Philipson & Söderberg, en av Sveriges största vinimportörer. I år firar man 10-årsjubileeum med sin tidning. Med 31,000 (gratis-)prenumeranter är man, enligt uppgift, en av de största. Tidningen innehåller lättsam läsning, med alltid ett kändisreportage, mat- och dryckestips (givetvis med drycker från sitt eget sortiment) och en del längre reportage om vinproducenter. ”När vi i december 1996 grundade Philipson & Söderberg Magazine kände vi att det fanns ett växande intresse för mat och dryck.” säger Philipson & Söderberg. Väl värd sitt pris, säger vi! Prenumerera på deras site: www.philipson-soderberg.se

(Fotnot: Philipson & Söderberg ingår i den finska koncernen Altia, som även innefattar Premium Wines, Bibendum, och BevCo. Altia ägs av finska staten.)

Inga kommentarer:

Vår nya blogg finns här:

BKWine Magazine Blogg!