I slutet av december öppnade denna nya och trevliga restaurang, inte så långt från Canal Saint Martin. Prisvärd lunchmeny, 2 rätter för 12 euro och 3 rätter för 14.50. På kvällen förrätter à la carte mellan 8-12 euro och huvudrätter mellan 12-18. Här finns klassiker som hamburgare, tartare och côte de boeuf, och lite mer fusion food-inspirerade rätter som tonfisk smaksatt med wasabi och wok de calamars. Meningen är att vinlistan ska fokusera på mindre, intressanta odlare. Modern inredning med pölsiga kuddar och trendiga lampor. Bardelen – kallad bar lounge - är nästan lika stor som restaurangen (som i och för sig är ganska liten, cirka 25 sittplatser). Generösa öppettider, 09-02 på natten, stängt söndagar.Klicka här för adress och fler rekommendationer.

En bok om arbetet i vingården och i vinkällaren. Unik beskrivning av hur man gör vin, för dig som vill veta lite mer (2009). På bokens egen site hittar du
Viner, vingårdar och vinodlare i Languedoc i franska södern – ett av Frankrikes mest spännande vindistrikt idag (2007). På bokens egen site hittar du
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar