BLOGGEN HAR FLYTTAT!
Den här bloggen har flyttat och fått ett nytt hem!
Den finns nu på BKWine Magazine.
Du omdirigeras till den nya sidan om 8 sekunder.
Glöm inte att ändra dina bokmärken och RSS-prenumerationer!
Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev om vin, BKWine Brief!
Aktuellt reseprogram och mer info om våra vinresor och matresor finns nu på BKWineVinresor.com!
tisdag, januari 16, 2007
Annat än ekfat!
Ek är inte det enda träslag man kan använda till att lagra vin i. EU har fastslagit att det hädanefter är tillåtet att sätta ut på etiketten att vinet har lagrats på fat, eller jäst på fat, även om träslaget är annat än ek. Det är även tillåtet, men dock ej nödvändigt, att sätta ut namnet på träslaget. Det kan, med andra ord, hädanefter stå på etiketten t.ex. ”lagrat på fat” eller lagrat på kastanjefat” (eller motsvarande nationella beteckningar). Journee-vinicole.com
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Vår nya blogg finns här:
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar