- Nina Nylander från Restauranghögskolan i Grythyttan
- Adam Wirdahl från Vinkällan
- Victoria Zwierzynski från Gustibus
- Anders Igel från Restaurangakademien
- Lisa Jönsson från Gastro Academy
- Anne Christine Knudsen från Copenhagen Culinary School
- Pernille Folkersen från Vinakademien i Köpenhamn
- Annette Storm från Kulinarisk Akademi i Oslo
- Heidi Iren Hansen från Norsk Sommelierutdannelse
- Reima Mäenpää från Haga Wine School i Helsingfors
De blir alla bjudna på en resa till Portugal i oktober. Grattis!

En bok om arbetet i vingården och i vinkällaren. Unik beskrivning av hur man gör vin, för dig som vill veta lite mer (2009). På bokens egen site hittar du
Viner, vingårdar och vinodlare i Languedoc i franska södern – ett av Frankrikes mest spännande vindistrikt idag (2007). På bokens egen site hittar du
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar