BLOGGEN HAR FLYTTAT!
Den här bloggen har flyttat och fått ett nytt hem!
Den finns nu på BKWine Magazine.
Du omdirigeras till den nya sidan om 8 sekunder.
Glöm inte att ändra dina bokmärken och RSS-prenumerationer!
Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev om vin, BKWine Brief!
Aktuellt reseprogram och mer info om våra vinresor och matresor finns nu på BKWineVinresor.com!
fredag, juni 01, 2007
Soave – kombinera med skandinavisk mat
Under Vinitaly lanserade “Konsortiet” i Soave ett informationsmaterial kallat "Scandinavian cuisine and Soave Wines" skrivet av Magnus Saccone. Broschyren är skriven på engelska med översättning till italienska och använder recept från renommerade skandinaviska krogar i kombination med Soave viner. För beställning av broschyrer skicka en e-mail till press [snabela] ilsoave.com
►► Åk på vinresa med BKWine till Italien!
►► Åk på vinresa med BKWine till Italien!
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Vår nya blogg finns här:

En bok om arbetet i vingården och i vinkällaren. Unik beskrivning av hur man gör vin, för dig som vill veta lite mer (2009). På bokens egen site hittar du
Viner, vingårdar och vinodlare i Languedoc i franska södern – ett av Frankrikes mest spännande vindistrikt idag (2007). På bokens egen site hittar du
1 kommentar:
Hur stavas egentligen Toscana... I samma notis finns två varianter: Toskana och Toscana... Det är allvarligt när någon med så hög svansföring som Britt Karlsson inte ens kan stava till Toscana och inte ens bryr sig om att korrläsa sina egna texter. Då kan man ju undra hur det ståpr till med den övriga verksamheten.
Skicka en kommentar