BLOGGEN HAR FLYTTAT!

Den här bloggen har flyttat och fått ett nytt hem!

Den finns nu på BKWine Magazine.

Du omdirigeras till den nya sidan om 8 sekunder.

Glöm inte att ändra dina bokmärken och RSS-prenumerationer!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev om vin, BKWine Brief!

Aktuellt reseprogram och mer info om våra vinresor och matresor finns nu på BKWineVinresor.com!


tisdag, mars 13, 2007

Vinresor

□ Vinresor våren

bullet12-15 april: Champagne & Chablis, extrainsatt resa i samarbete med VinUnic. Kontakta mig per email eller tel för info och anmälan!
bullet18-22 april: Bordeaux Mer info.
bullet2-6 maj: Dubbel-klassiker: Chablis och Sancerre. NYHET! Mer info.

□ Vinresor hösten

bullet 040923-139-3943_sc19-23 september: Champagne & Whisky (!)

Tre härliga dagar i Champagne när skörden precis har börjat! Och vi kommer att besöka Champagnes enda producent av single malt-whisky! Det finns väl inte något annat i vinets värld som för tankarna till fest på samma sätt som Champagne? Den tunga flaskan, ljudet av bubblorna i glaset, doften, smaken, allt med champagne gör att man blir på gott humör. Mer info.
bullet19-23-september: Österrike

Ett mycket spännande vinland idag, som förtjänar att upptäckas av fler. Mycket intressanta vita och även röda viner och ett verkligen vackert landskap. Få länder har så markant förbättrat sina viner de senaste 20 åren som Österrike. Och ändå är det ett ganska okänt vinland. Vi har bestämt oss för att ändra på det! Följ med oss till Österrike i skördetid och upptäck fantastiskt goda och karaktärsfulla viner - röda, vita och söta. Mer info.
bullet 050529-209-094426-30 september: Bordeaux

Klassiska slotten och klassiska viner. Men också mycket nytänkande. Skörden är i full gång, eller precis avslutad. I Bordeaux finns de klassiska slotten och de klassiska vinerna men också mycket nytänkande. I tre dagar reser vi runt och besöker stora prestigeslott blandade med mindre kända slott. Mer info.
bullet am13-304-04423-7 oktober: Södra Rhône-dalen med Châteauneuf-du-Pape

Spännande besök i den modesta appellationen Côtes-du-Rhône. Massor med kvalitet, men rimliga priser. Plus klassikerna Châteaneuf-du-Pape och Gigondas, som har fått en nytändning med en ny generation. Mer info.
bullet bc26-357-576010-14 oktober: Provence – både vin & mat

Förläng hösten med en resa till Provence! Skörden är precis avslutad (eller kanske inte riktigt) och massvis med aktiviteter pågår inne i vinkällarna. Kombinerat med en matspecial om den provensalska gastronomin. Mer info.
bullet10-14 oktober: Italien – Toskana

Toskana ser precis ut som man tror: böljande kullar, små byar, höga cypresser. Vi koncentrerar oss på centrala Chianti, med någon avstickare och njuter även av det italienska köket. Är vinerna från Toscana lika goda som landskapet är vackert? Följ med oss på denna resa och kontrollera saken själv på plats! Mer info.
bullet17-21 oktober: Portugal – Alentejo

Den stora kvalitetsutvecklingen av portugisiska viner drog igång i Alentejo några år sedan och vi hittar idag ett stort antal mycket ambitiösa vinproducenter. Portugal är ett spännande vinland, det är det många som har upptäckt de senaste åren. Den traditionella kärva stilen av portugisiska viner har på många håll fått ge vika för en lite mer modern stil. Mer info.
bullet 5img01224-28 oktober: Languedoc

Det bubblar av aktivitet i Languedoc idag. Här finns färre regler än i det traditionella distrikten och många kreativa producenter har dykt upp här. Och så har vi en av Frankrikes största skaldjursodlingar här så det blir en hel del lokal gastronomi också. Mer info.
bullet 041006-149-493024-28 oktober: Spanien – Katalonien

Om man ska välja en centralort för vinet I Spanien idag så är det nog faktiskt Katalonien, med distrikt som Penedes och Priorato, och så förstås sitt mousserande Cava. Dessutom med den fantastiska staden Barcelona! Mer info.

Jag har också resor på finska - viinimatkoja - och på engelska! Klicka på flaggan för mer info! Eller kontakta mig

För detaljerad information: skicka mig en email eller titta på www.bkwine.com/vinresor/vinresor.htm

Inga kommentarer:

Vår nya blogg finns här:

BKWine Magazine Blogg!