BLOGGEN HAR FLYTTAT!

Den här bloggen har flyttat och fått ett nytt hem!

Den finns nu på BKWine Magazine.

Du omdirigeras till den nya sidan om 8 sekunder.

Glöm inte att ändra dina bokmärken och RSS-prenumerationer!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev om vin, BKWine Brief!

Aktuellt reseprogram och mer info om våra vinresor och matresor finns nu på BKWineVinresor.com!


söndag, mars 11, 2007

Bokrecension: Kombinera mat & vin

Kombinera mat & vin
Av Jens Dolk (vintext), Liselotte Forslin (recept), Martin Bogren (foto, som av någon orsak tyvärr glömts bort på omslaget)
Kakao Förlag

En stor och mycket elegant bok på ett oerhört populärt tema i Sverige. I det stora hela en lättläst och välskriven bok som på ett ganska lättfattligt sätt berättar om råd och idéer om att kombinera mat och vin. Och som välgörande nog har grundattityden ”bry dig inte för mycket om strikta regler – tycker du att det är gott så är det en bra kombination”. Recepten är också trevliga, inte alltför komplicerade och inga underliga, vin-ovänliga kombinationer med frukter och sötsaker i maten. Drömlika bilder som nästan mer ser ut som pastellteckningar ibland. Man brukar ju prata om ”coffee table books” men det här blir mer en ”dinner table book”!

Köp boken: AdLibris | Bokus

Klicka här för mer bokrecensioner på siten www.bkwine.com. Där kan du också köpa böckerna från internetbokhandlare.

Inga kommentarer:

Vår nya blogg finns här:

BKWine Magazine Blogg!