BLOGGEN HAR FLYTTAT!

Den här bloggen har flyttat och fått ett nytt hem!

Den finns nu på BKWine Magazine.

Du omdirigeras till den nya sidan om 8 sekunder.

Glöm inte att ändra dina bokmärken och RSS-prenumerationer!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev om vin, BKWine Brief!

Aktuellt reseprogram och mer info om våra vinresor och matresor finns nu på BKWineVinresor.com!


onsdag, januari 13, 2010

Påminnelse: Boklansering i Helsingborg 18 januari! Vinn vår nya bok

Varför ska det alltid vara i Stockholm? Nej, just det! Därför så blir det boklansering av ETT VIN BLIR TILL, vår nya bok, även i Helsingborg. ”Ett vin blir till” handlar om arbetet i vingården och i vinkällaren. Den är skriven för vinentusiasten som vill veta mer om hur det går till när ett vin blir till, vad påverkar smaken och kvaliteten, vad är egentligen terroir (eller biodynamisk odling), är skruvkork eller kork-kork bäst, spelar det någon roll om man filtrerar vinet eller inte osv. Massor med information som du aldrig sett någon annan stans. Texten är rikt illustrerad med mycket bilder. Lanseringen äger rum måndagen den 18 januari. Vi berättar om boken (både Britt och Per kommer att vara på plats). Du kan köpa boken till specialpris, och få den signerad förstås. Evenemanget gör vi i samarbete med Wine Finder: Wine Finder säljer noga utvalda viner, både till vardagskonsumtion, till de lite lyxigare vinbehoven, och viner att ligga på länge, t.ex. primörviner från Bordeaux. Du köper vinerna från lagret i Danmark och får dem hemlevererade direkt till din dörr. Mer info: www.winefinder.dk. Vid boklanseringen kommer du att få tillfälle att prova några av deras viner och bekanta dig med sortimentet. Dessutom har du chansen att vinna ett exemplar av boken!

Detaljer, boklansering:
- Boklansering i Helsingborg 18 januari
- Plats: Wine Finder, Karbingatan 28 (mot Väla)
- Start kl. 18.00, presentation av boken ca 18.15
- Anmälan: Till BKWine per email: info@bkwine.com, senast 15 januari
- Lotteri: vi lottar ut två exemplar av boken (bland de adresser som anmält sig i förväg). Utlottningen sker direkt efter presentationen (endast närvarande kan vinna).
- Boken finns att köpa under kvällen till extra förmånligt specialpris
- Wine Finder bjuder på några smakprov ur deras vinsortiment
- Mer information om boken finns på dess sajt: http://ettvinblirtill.wordpress.com/

(Och kan du tyvärr inte komma så finns boken att köpa på Vinmagasinet på Kullagatan i Helsingborg: www.vinmagasinet.com.)

Inga kommentarer:

Vår nya blogg finns här:

BKWine Magazine Blogg!