BLOGGEN HAR FLYTTAT!

Den här bloggen har flyttat och fått ett nytt hem!

Den finns nu på BKWine Magazine.

Du omdirigeras till den nya sidan om 8 sekunder.

Glöm inte att ändra dina bokmärken och RSS-prenumerationer!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev om vin, BKWine Brief!

Aktuellt reseprogram och mer info om våra vinresor och matresor finns nu på BKWineVinresor.com!


onsdag, maj 09, 2007

Resetips på siten – hur resa ner?

Resetips på siten – hur resa ner?

I stort sett alla mina resor går så till att du tar dig själv till utgångsorten. Jag har valt att göra så av flera skäl: i många fall kan man hitta billigare biljetter själv idag, deltagarna kommer från olika orter, en del vill köra bil etc. Men för att underlätta för dig att planera resan har jag gjort en sida med tips på hur du kan arrangera din resa: Hur reser jag ner? Givetvis hjälper jag gärna till med tips och råd om du har några undringar. Och jag kan även bistå med kontakt till en resebyrå som kan hjälpa dig med biljetterna. Tveka inte att kontakta mig. Och om du känner till andra bra flygbolag som jag borde ha på min Resa Ner-sida så är jag tacksam för alla förslag och tips!

Vinprovning i Helsingborg och Göteborg

Missa inte mina provningar i Göteborg och i Helsingborg i slutet på maj. I Helsingborg blir det provning 29 maj och i Göteborg blir det två provningar, 23 och 24 maj. Mer info nedan. Hör av dig till mig snarast om du är intresserad av att delta!

Specialerbjudande 1: Languedoc-bok (och resa)

Är du intresserad av Languedoc? Då kan vi berätta en spännande nyhet. I höst kommer det en ny bok om Languedoc med ett urval av det bästa som Languedoc har att erbjuda. Boken är skriven av mig (Britt, BKWine) i samarbete med Anders Levander (författare av Möten i Chablis) och Bengt Rydén. Foto av Per (BKWine). Är du intresserad av Languedoc kan vi erbjuda dig att köpa boken till specialpris. Och kommer du på resan – vilket vi hoppas! – så får du dessutom guidning av en av bokens författare! Skicka mig ett email om du är intresserad av att köpa boken till specialpris. Vi kontaktar dig då när publicering närmar sig. Och kom sen med på resan så får du boken signerad! (Obs: Att skicka en intresseanmälan om boken engagerar dig på intet vis för att komma på resan (eller att köpa boken), men vi hoppas förstås att du kommer med.)

Specialerbjudande 2: Pröva VinNytt

Gillar du Briefen så ska du pröva att även läsa VinNytt. VinNytt är en e-tidning (pdf-format) med artiklar om vin. I VinNytt kan du läsa om sånt som du sällan hittar någon annan stans: spännande producenter, och ofta lite mindre kända sådana – värda att upptäckas (inte bara från Frankrike, men ganska ofta), lite mer ”tekniska” artiklar som berättar om vinodling och vinproduktion (i senaste numret t.ex. om varför vissa vinodlare har återgått till att arbeta med häst), och även översikter över olika distrikt, men med fokus på sådant som är nytt och spännande (så inte en allmän introduktion till Bordeaux utan snarare kanske en förklaring hur du hittar rätt till de mest intressanta producenterna i Première Côtes, Bourg och Blaye...)

Låter det intressant? VinNytt, skriven av BKWine, kommer ut med 6 nummer per år. En prenumeration kostar 295 kronor (eller 30€). Vi erbjuder dig som Briefen-läsare en provprenumeration: två nummer gratis och sedan ett introduktionspris på prenumerationen (250kr/25€). Skicka mig ett email om du är intresserad!

Specialerbjudande 3: Portugal-bok (och resa)

Det händer mycket spännande i Portugal nu. Därför har vi även i år en vinresa dit. Precis lagom till den resan kommer det ut en ny bok om Portugals vin och gastronomi, skriven av Charles Metcalfe (grundare till den engelska vintidningen Wine International) och hans fru Kathryn: The Wine & Food Lover's Guide to Portugal. I samarbete med Charles Metcalfe kan vi erbjuda dig som Briefen-läsare att köpa boken till specialpris. Kontakta mig redan nu så får du boken levererad så snart den är tryckt (september/oktober). Så hoppas jag förstås att du kommer med på resan till Portugal också! (Fast det är inget villkor för att ta del av bokerbjudandet.)

Rösta på BKWine Brief på bloggtoppen

http://www.bkwine.com/images/vote-2.gifFortsätt att rösta på Briefen i LocalWineEvents blogglista. Vi vill gärna åka upp några snäpp till. Du får rösta en gång per dag så även om du redan röstat kan du klicka på knappen och rösta (du måste klicka på "rösta-länken" som finns på sidan du kommer till!).

Britt

PS: Tipsa andra om Briefen !

Inga kommentarer:

Vår nya blogg finns här:

BKWine Magazine Blogg!