BLOGGEN HAR FLYTTAT!
Den här bloggen har flyttat och fått ett nytt hem!
Den finns nu på BKWine Magazine.
Du omdirigeras till den nya sidan om 8 sekunder.
Glöm inte att ändra dina bokmärken och RSS-prenumerationer!
Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev om vin, BKWine Brief!
Aktuellt reseprogram och mer info om våra vinresor och matresor finns nu på BKWineVinresor.com!
måndag, maj 21, 2007
Kaliforniens areal för druvproduktion ökar
2006 steg Kaliforniens jordbruksareal för druvproduktion till 350.000 hektar (860.000 acres). Det motsvarar ungefär Bordeaux (100’) och Languedoc (250’) tillsammans och var en liten ökning jämfört med föregående år. Endast 60% av arealen är för produktion av vin: 213.000 hektar (527.000 acres), vilket är en modest ökning på 1%. Med andra ord är Kaliforniens vinodlingar ungefär dubbelt så stora som Bordeaux. Mest odlade druvsorter är Cabernet Sauvignon och Chardonnay. capitalpress.info
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Vår nya blogg finns här:
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar