BLOGGEN HAR FLYTTAT!
Den här bloggen har flyttat och fått ett nytt hem!
Den finns nu på BKWine Magazine.
Du omdirigeras till den nya sidan om 8 sekunder.
Glöm inte att ändra dina bokmärken och RSS-prenumerationer!
Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev om vin, BKWine Brief!
Aktuellt reseprogram och mer info om våra vinresor och matresor finns nu på BKWineVinresor.com!
fredag, mars 03, 2006
Ny metod för att förhindra korksmak på vin
”Innocork” heter en ny process som ska eliminera TCA, ämnet som orsakar korskmak om det finns i korken. Processen har uppfunnits ave Cork Supply USA (CSU). De producerar redan över 5 miljoner korkar i månaden, i Portugal, med processen och levererar till bl.a. producenter i Rioja, Spanien.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Vår nya blogg finns här:
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar