BLOGGEN HAR FLYTTAT!

Den här bloggen har flyttat och fått ett nytt hem!

Den finns nu på BKWine Magazine.

Du omdirigeras till den nya sidan om 8 sekunder.

Glöm inte att ändra dina bokmärken och RSS-prenumerationer!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev om vin, BKWine Brief!

Aktuellt reseprogram och mer info om våra vinresor och matresor finns nu på BKWineVinresor.com!


torsdag, oktober 07, 2010

Aktuella vinresor och matresor med BKWine

Vår 2011

5-13 mars: Sydafrika, vin och mat

Vår första resa till Sydafrika i mars 2010 blev en stor succé. Så naturligtvis upprepar vi den under 2011! Och eftersom vi har upptäckt så många oerhört intressanta odlare så har vi denna gång ännu fler spännande vinbesök. Nytt för i år är till exempel distrikten Durbanville och Wellington. Stellenbosch (där vi bl.a. bor) är dessutom utsedd till Årets Vinort 2011 (Vinby) av föreningen Munskänkarna. Denna resa är en av Munskänkarna rekommenderad resa.

6-10 april: 3 klassiker, Vinresa i Champagne, Chablis och Bourgogne

Vi kallar denna resa för 3 klassiker! Den tar dig nämligen till de tre klassiska vindistrikt i Frankrike: Champagne, Chablis och Bourgogne. Och allt detta hinner vi med på en förlängd helg, onsdag till söndag. Detta är vinresan för dig som vill uppleva mycket under kort tid!

11-15 maj: Bordeaux, Också en klassiker man aldrig tröttnar på!

Vi bor två nätter i den vackra storstaden Bordeaux och två nätter på trevligt vinslott mitt bland vingårdarna i Entre-deux-Mers.

18-22 maj: Toscana, Vin och gastronomi

Toscana lockar med sin vackra landsbygd, sina viner, sin olivolja och inte minst maten. Vinet har alltid huvudrollen på våra resor men här i Toscana ger vi även den lokala gastronomin stor plats. En dag är vigd åt aktiv matlagning då vi får en inblick i det toskanska kökets hemligheter.

29 juni – 3 juli: Södra Rhône-dalen

Upplev den härliga Provence-värmen i ett av Frankrikes mest dynamiska vindistrikt innan den stora turistsäsongen har börjat. Châteauneuf-du-Pape, Gigondas, Vacqueyras med sina härligt kryddiga viner står på programmet.

Mer info om vinresorna här.

Inga kommentarer:

Vår nya blogg finns här:

BKWine Magazine Blogg!