BLOGGEN HAR FLYTTAT!
Den här bloggen har flyttat och fått ett nytt hem!
Den finns nu på BKWine Magazine.
Du omdirigeras till den nya sidan om 8 sekunder.
Glöm inte att ändra dina bokmärken och RSS-prenumerationer!
Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev om vin, BKWine Brief!
Aktuellt reseprogram och mer info om våra vinresor och matresor finns nu på BKWineVinresor.com!
tisdag, april 10, 2007
BKWine Tips: 15cent15
Restaurang 15cent15, Hôtel Marignan Champs Elysées, Paris
Hôtel Marignan Champs Elysées är ett nytt litet lyxigt boutique-hotell. Här finns Alain Ducasse-restaurangen Spoon och för några månader sedan öppnade man en ny lounge, detta numera så populära begrepp i restaurangvärlden. 15cent15 heter denna lounge-restaurang och här kan man äta en god liten lunch i avslappnad, lugn och bekväm miljö med klubbkänsla. Lunchrätterna kostar mellan 15 och 25 euro. Man kan till exempel välja en underbart god laxtartar för 18 euro eller en foie gras poëlé (rosastekt anklever) för 16 euro. På kvällen ändrar loungen karaktär och erbjuder i stället ett stort antal tapas, från 5 euro. Vinlistan erbjuder några goda viner på glas, t ex en vit, nötig och örtig Côtes-du-Rhône från Domaine Perrin. Enda invändningen är att vinlistan är lite för traditionell i stilen och skulle må bra av att ha några fler spännande inslag. Och varför ska ett litet boutique-hotell ha det enormt stora kooperativet Nicolas Feuillatte som huschampagne?
Klicka här för adress och fler rekommendationer.
Hôtel Marignan Champs Elysées är ett nytt litet lyxigt boutique-hotell. Här finns Alain Ducasse-restaurangen Spoon och för några månader sedan öppnade man en ny lounge, detta numera så populära begrepp i restaurangvärlden. 15cent15 heter denna lounge-restaurang och här kan man äta en god liten lunch i avslappnad, lugn och bekväm miljö med klubbkänsla. Lunchrätterna kostar mellan 15 och 25 euro. Man kan till exempel välja en underbart god laxtartar för 18 euro eller en foie gras poëlé (rosastekt anklever) för 16 euro. På kvällen ändrar loungen karaktär och erbjuder i stället ett stort antal tapas, från 5 euro. Vinlistan erbjuder några goda viner på glas, t ex en vit, nötig och örtig Côtes-du-Rhône från Domaine Perrin. Enda invändningen är att vinlistan är lite för traditionell i stilen och skulle må bra av att ha några fler spännande inslag. Och varför ska ett litet boutique-hotell ha det enormt stora kooperativet Nicolas Feuillatte som huschampagne?
Klicka här för adress och fler rekommendationer.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Vår nya blogg finns här:
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar