BLOGGEN HAR FLYTTAT!
Den här bloggen har flyttat och fått ett nytt hem!
Den finns nu på BKWine Magazine.
Du omdirigeras till den nya sidan om 8 sekunder.
Glöm inte att ändra dina bokmärken och RSS-prenumerationer!
Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev om vin, BKWine Brief!
Aktuellt reseprogram och mer info om våra vinresor och matresor finns nu på BKWineVinresor.com!
onsdag, december 23, 2009
Chokladpraliner fyllda med vin och vinsalt…
Till julen äter vi ju mycket godis. Kanske chokladpraliner fyllda med vin är den perfekta julklappern till vinälskaren? 80 % merlot, 20 % cabernet sauvignon och 72 % kakao från Elfenbenskusten och 1,2 % alkoholhalt (det blir 173,2%!). Låter onekligen intressant men vi har tyvärr inte smakat den. Eller kanske lite havssalt smaksatt med bottensats från vintunnor. Vet inte riktigt hur bottensats smakar och varför man smaksätter salt med det, men det låter ju spännande och kan ju vara värt att pröva. (Och det är ju ett smart sätt att använda en avfallsprodukt till något nyttigt!) Både choklad och salt kommer från ett bordeauxslott som heter Chateau La Gatte: www.winechocolate.net.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Vår nya blogg finns här:
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar