Paris 2a
En liten vinbar i en av Paris många passager intill de stora boulevarderna. Det speciella med denna vinbar är att samtliga viner är ekologiska, många är biodynamiska och nästan alla är gjorda helt utan svavel. Mycket intressant alltså och ibland också gott. Men man kan också förstå varför man oftast använder lite svavel i vinframställningen... Här serveras även goda ostar och charkuterier och några varma rätter.
Klicka här för adress och fler rekommendationer.
Läs mer om vinbarer, restauranger och butiker i VinNytt och på sidan med restaurangtips på www.bkwine.com.
| Kom på vinresa | Var är du? |
| Wine news on your site | Subscribe to updates | Vårt Nyhetsbrev |

En bok om arbetet i vingården och i vinkällaren. Unik beskrivning av hur man gör vin, för dig som vill veta lite mer (2009). På bokens egen site hittar du
Viner, vingårdar och vinodlare i Languedoc i franska södern – ett av Frankrikes mest spännande vindistrikt idag (2007). På bokens egen site hittar du
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar