BLOGGEN HAR FLYTTAT!

Den här bloggen har flyttat och fått ett nytt hem!

Den finns nu på BKWine Magazine.

Du omdirigeras till den nya sidan om 8 sekunder.

Glöm inte att ändra dina bokmärken och RSS-prenumerationer!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev om vin, BKWine Brief!

Aktuellt reseprogram och mer info om våra vinresor och matresor finns nu på BKWineVinresor.com!


måndag, oktober 30, 2006

Fransk Private Preserve

Vi har skrivit tidigare om den lilla gasbehållaren Private Preserve som håller en flaska vin fräsch länge. Nu har vi fått besked från producenten om nya importörer i Europa, så att du lättare kan få tag på den: Frankrike: Christophe Wallaert Vins Selections, cwallaert-at-club-internet-dot-fr, ph 06 17 51 35 41; Holland: info-at-verbunt-dot-nl; Spanien: josephpuig-at-gastrogourmet-dot-com; Schweitz: info-at-boucherville-dot-ch; Österrike: info-at-englitsch-dot-com; England: julian-at-winebox.co-dot-uk (och USA: siegelandassoc-at-san.rr-dot-com). Producenten tipsade också om att Private Preserve är populär på många restauranger i USA. Det förenklar mycket för de restauranger eller vinbarer som vill servera viner glasvis och som kanske inte omsätter alla flaskor så fort. Spruta lite Private Preserve-gas i flaska efter varje servering och vinet håller sig fräscht. Opus One (ett av Kaliforniens dyraste viner) lär till och med ha skickat med en flaska PP med sitt vin till restauranger för att uppmuntra dem att servera Opus One glasvis. Ett bra sätt för en restaurang att erbjuda ett större urval vin på glas, tycker vi.

Inga kommentarer:

Vår nya blogg finns här:

BKWine Magazine Blogg!