BLOGGEN HAR FLYTTAT!
Den här bloggen har flyttat och fått ett nytt hem!
Den finns nu på BKWine Magazine.
Du omdirigeras till den nya sidan om 8 sekunder.
Glöm inte att ändra dina bokmärken och RSS-prenumerationer!
Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev om vin, BKWine Brief!
Aktuellt reseprogram och mer info om våra vinresor och matresor finns nu på BKWineVinresor.com!
tisdag, augusti 28, 2007
Vintillverkning som på romartiden i Kalifornien
En amerikans vinproducent har börjat göra vin i gigantiska amforor – på det sättet man gjorde vin på romartiden menar man. Det är Del Dotto Winery i St Helena som investerat i terrakotta i stället för i rostfritt stål, just för att få en historisk anknytning i vinet. 6000 lådor gör man. winesandvines.com
(PS: Vi kan väl tillägga att även Domaine Viret i Rhônedalen exprimenterar med vintillverkning i amfora (foto).)
(PS: Vi kan väl tillägga att även Domaine Viret i Rhônedalen exprimenterar med vintillverkning i amfora (foto).)
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Vår nya blogg finns här:
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar