BLOGGEN HAR FLYTTAT!

Den här bloggen har flyttat och fått ett nytt hem!

Den finns nu på BKWine Magazine.

Du omdirigeras till den nya sidan om 8 sekunder.

Glöm inte att ändra dina bokmärken och RSS-prenumerationer!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev om vin, BKWine Brief!

Aktuellt reseprogram och mer info om våra vinresor och matresor finns nu på BKWineVinresor.com!


tisdag, augusti 28, 2007

Vintillverkning som på romartiden i Kalifornien

am15-310-1002En amerikans vinproducent har börjat göra vin i gigantiska amforor – på det sättet man gjorde vin på romartiden menar man. Det är Del Dotto Winery i St Helena som investerat i terrakotta i stället för i rostfritt stål, just för att få en historisk anknytning i vinet. 6000 lådor gör man. winesandvines.com
(PS: Vi kan väl tillägga att även Domaine Viret i Rhônedalen exprimenterar med vintillverkning i amfora (foto).)

Inga kommentarer:

Vår nya blogg finns här:

BKWine Magazine Blogg!