BLOGGEN HAR FLYTTAT!

Den här bloggen har flyttat och fått ett nytt hem!

Den finns nu på BKWine Magazine.

Du omdirigeras till den nya sidan om 8 sekunder.

Glöm inte att ändra dina bokmärken och RSS-prenumerationer!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev om vin, BKWine Brief!

Aktuellt reseprogram och mer info om våra vinresor och matresor finns nu på BKWineVinresor.com!


tisdag, augusti 28, 2007

Holländskt vin hotat av reformen?

De holländska vinodlarna är mycket oroliga för att förbudet mot att tillsätta socker i musten kommer att göra vinodling i Holland omöjlig. I stort sett allt vin som tillverkas i Holland behöver chaptaliseras, eftersom druvorna inte producerar tillräckligt mycket socker själva så långt norr ut, enligt Dik Beker från holländska vinodlarföreningen. Men man kan ju undra om man verkligen bör producera vin i områden där de naturliga förutsättningarna inte finns för att ge ett acceptabelt vin på naturligt sätt... Jasså, du visste inte att man gjorde vin i Holland. Det finns 135 vinproducenter som tillsammans producerar 800.000 liter vin per år. Vi har smakat det... RadioNetherlands.nl

Inga kommentarer:

Vår nya blogg finns här:

BKWine Magazine Blogg!