Geneviève och Didier Ponson-Nicot och deras barn tar gemensamt hand om denna trevliga familjeegendom med mycket vackert läge strax norr om Montpellier. Dottern Stéphanie har hand om vinifikationen och sonen Olivier om vingården. Mycket bra Grenache Blanc/Marsanne-blandning och en mycket spännande, sent skördad, 100 % Ugni Blanc gjord med en avkastning på 3 hektoliter per hektar. Mas de Perrys viner finns att smaka i Sverige på Vadstena Klosterhotell, vars restaurang verkar väl värd ett besök med tanke på den intressanta vinlistan.
Klicka här för adress och fler rekommendationer.
Nytt i högerkolumnen:
- Rösta på Briefen
- Prenumerera på Briefen
- Veckans Blogg-nyheter
- Dagliga uppdateringar
- RSS-feed från Briefen
- Sök med Technorati
| Kom på vinresa | Saker med vinbilder | Var är du? |
| Wine news on your site | Subscribe to updates | Vårt Nyhetsbrev |
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar