BLOGGEN HAR FLYTTAT!
Den här bloggen har flyttat och fått ett nytt hem!
Den finns nu på BKWine Magazine.
Du omdirigeras till den nya sidan om 8 sekunder.
Glöm inte att ändra dina bokmärken och RSS-prenumerationer!
Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev om vin, BKWine Brief!
Aktuellt reseprogram och mer info om våra vinresor och matresor finns nu på BKWineVinresor.com!
måndag, oktober 05, 2009
Skillnaden mellan att göra vin i Bordeaux och i Bourgogne
Det är faktiskt väldigt få som har vingårdar i både Bordeaux och i Bourgogne. En av de som har är Eduard Labruyère som äger Domaine Jacques Prieur i Bourgogne och chateau Rouget i Pomerol. Jane Anson har intervjuat honom om just skillnaderna mellan de två distrikten. ”Burgundy is more about feeling that you should do things a certain way, while in Bordeaux you know that you have to do it because the university researchers have told you.” Hela artikeln är mycket läsvärd och finns på Jane Ansons Blog the New Bordeaux.
PS: Vad är poängen med bilden? Någon gissning?
PS: Vad är poängen med bilden? Någon gissning?
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Vår nya blogg finns här:
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar