BLOGGEN HAR FLYTTAT!

Den här bloggen har flyttat och fått ett nytt hem!

Den finns nu på BKWine Magazine.

Du omdirigeras till den nya sidan om 8 sekunder.

Glöm inte att ändra dina bokmärken och RSS-prenumerationer!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev om vin, BKWine Brief!

Aktuellt reseprogram och mer info om våra vinresor och matresor finns nu på BKWineVinresor.com!


onsdag, december 05, 2007

Bokrecension: Matlexikonet

Matlexikonet
Av Birgit Hemberg
Forum
ISBN 978-91-37-12967-9

The image “http://www.adlibris.se/covers/9/13/9137129678.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.Lite till mans har vi nog behov att detta Matlexikon i köket. Här finns asiatiska ingredienser förklarade, franska, italienska och engelska matord, gamla svenska mattraditioner som glömts bort med åren och nya kulinariska ord som gjort sitt inträde i det svenska språket (som barista, inte minst). Vi lär oss också att ordet banta kommer från en William Banting som på 1800-talet gick ner från 101 till 75 kilo på ett år. Köp boken och läs mer om hur det gick till!

Köp boken...

Läs om fler böcker

- Pröva: BKWine Brief Blog Update! -

| Kom på vinresa | Var är du? |
| Wine news on your site | Subscribe to updates | Vårt Nyhetsbrev |

Inga kommentarer:

Vår nya blogg finns här:

BKWine Magazine Blogg!