BLOGGEN HAR FLYTTAT!

Den här bloggen har flyttat och fått ett nytt hem!

Den finns nu på BKWine Magazine.

Du omdirigeras till den nya sidan om 8 sekunder.

Glöm inte att ändra dina bokmärken och RSS-prenumerationer!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev om vin, BKWine Brief!

Aktuellt reseprogram och mer info om våra vinresor och matresor finns nu på BKWineVinresor.com!


måndag, juli 18, 2011

10 mikrober som vi (kanske) vill ha i vinet

Många olika sorters mikrober behövs för att göra vinet till vad det är. De flesta av dem är önskvärda och vin skulle inte kunna bli till utan dem. En del av dem finns bara under tillverkningsprocessen och försvinner när vinet är färdigt och buteljerat.

Många av mikroberna är välkända och noga studerade, men det finns också många där man inte riktigt vet exakt vilken roll de spelar och ifall de bidrar med något positivt eller inte. Som vanligt i vinvärlden är svaret inte svart eller vitt! [...]

Den här artikeln finns nu att läsa på vår nya blog/sajt: BKWines nya blog.

Tänk på att ändra dina bokmärken och/eller RSS-prenumeration!

Inga kommentarer:

Vår nya blogg finns här:

BKWine Magazine Blogg!