Drinkar & Tilltugg – en guide
Av: Leif Eriksson, Catharina Person (text), Gunnar Magnusson (foto)
Systembolaget (2006)
En drinkbok av klassiskt snitt: Inledningskapitlet ger en bra introduktion med ”drinkteori” och allmänna råd och rekommendationer. Större delen av boken ägnas åt drinkrecepten – en bladning av klassiker och lite mer nytänkande, överlag inte allt för komplicerade recept. ”Upplandat” med drinkrecepten är förslag och recept på tilltugg som ibland kanske kan verka lite udda (chokladfondue med frukt, hoppande jävlar...). Du riskerar att ägna mer tid åt att preparera tilltuggen än drinken men det må ju vara hänt. En liten trevlig, elegant bok kan vara bra att ha till hands i barskåpet för att ge dig lite extra inspiration när du blir sugen på en drink.
Klicka här för mer bokrecensioner på siten www.bkwine.com.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar